Είναι όλα έτοιμα για τη βάπτιση του παιδιού σας. Το μόνο που απομένει είναι το δώρο που θα κάνετε στους κουμπάρους σας. Έχετε όμως σκεφτεί ποιο είναι το ιδανικό δώρο για τον νονό και τη νονά αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή;


Το δώρο των νονών για τη βάπτιση πέραν της αξίας που συνηθίζεται να έχει, φέρει και ιδιαίτερο συμβολισμό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ευχαριστείτε τους πνευματικούς γονείς του παιδιού σας για τον ρόλο που δέχτηκαν.

Οι ιδέες είναι πολλές και τα budget ποικίλλουν για αυτό θα βρείτε εύκολα αυτό που ταιριάζει σε εσάς και στους νονούς του μωρού σας.

Το πιο κλασικό δώρο σε βάπτιση, είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άντρα, είναι το ρολόι. Διαχρονικό αξεσουάρ, φοριέται από όλους, είναι προσωπικό και ταυτόχρονα πολυτελές. Αναζητήστε τα υλικά, τα χρώματα, τα σχέδια και τα μεγέθη που θα αρέσουν στους κουμπάρους σας. Το ρολόι βρίσκεται σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά και για αυτό μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε όλο το εύρος τιμών.

Άλλη επιλογή για τη νονά είναι το κόσμημα (σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλι, καρφίτσα) ενώ εναλλακτική επιλογή για τον νονό είναι τα μανικετόκουμπα.

Σε περίπτωση που δε θέλετε κόσμημα / αξεσουάρ σκεφτείτε το δώρο τεχνολογίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και διαλέξτε κάτι που θα ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα των φίλων σας (φωτογραφική μηχανή, tablet, κινητό κ.α.). Αν ο νονός και η νονά είναι ζευγάρι, τα είδη οικιακής χρήσης είναι ακόμα μια εξαιρετική επιλογή. Ηλεκτρικές συσκευές ή άλλος οικιακός εξοπλισμός είναι μόνο κάποιες ιδέες για το σπίτι που μπορεί να θέλει ή να χρειάζεται το ζευγάρι των κουμπάρων σας.

Τέλος αν αναζητάτε κάτι εντελώς διαφορετικό, κανονίστε ένα ταξίδι για τους νονούς. Οι προορισμοί εντός και εκτός χώρας είναι πολλοί ενώ με μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολύ προσιτές προσφορές σε εισιτήρια και διαμονή!